Agna van Rees lijsttrekker namens ChristenUnie Houten

Agna van Rees15-12-2021 14:46 15-12-2021 14:46

De ledenvergadering van ChristenUnie Houten stemt in met de voordracht van Agna van Rees als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022. Het bestuur is blij dat het ‘met Agna een enthousiaste vertegenwoordiger voor de ChristenUnie heeft gevonden’.

Arnoud de Romph, bestuursvoorzitter: 'Agna is een gedreven politica die passie heeft voor de inwoners van Houten. Ze is in staat om de inhoud van stukken snel eigen te maken en de visie daarop vanuit de idealen van de ChristenUnie helder te verwoorden. En we zijn blij dat we, naast Agna van Rees, nieuwe, enthousiaste leden gevonden hebben die graag een bijdrage willen leveren aan de plaatselijke politiek voor de ChristenUnie. 

We vertrouwen erop dat Hepke Deelstra (2) Pieter Stam (3) en Elzemarie Witzier (4), samen met Agna een heldere en persoonlijke campagne gaan voeren. Deze kandidaten vullen elkaar mooi aan, ze willen het goede doen voor Houten, opkomen voor de kwetsbaren en daarvoor de handen uit de mouwen steken. Er staat een gemotiveerd ChristenUnieteam dat de komende vier jaar een mooie bijdrage wil leveren. 

BLIJ EN ENTHOUSIAST 

Van Rees toont zich blij en enthousiast over haar lijsttrekkerschap. 'Het is een voorrecht om het commitment van de leden van onze partij te krijgen. Met dat mandaat ga ik me inzetten voor genoeg betaalbare woningen voor onze jongeren en starters, die nog steeds zitten te wachten tot er huizen beschikbaar komen.

Ook de ondergesneeuwde jongeren willen we meer ruimte geven in onze gemeente. Mede door corona is hun wereld in sneltreinvaart veranderd, en zij moeten er maar mee dealen. Ik gun hen een coole plek als Jongerencentrum Enter, waar ik een bruisende plek voor onze jongeren voor me zie. Een punt wat mij persoonlijk raakt, zijn de gezinnen die met schulden te maken hebben. Ik wil ervoor gaan dat de komende 4 jaar alle schulden in Houten de wereld uit worden geholpen. Een jubeljaar voor Houten!'

Klik hier voor de volledige kandidatenlijst.

Labels

« Terug